fbpx
21.03.2023 - Adanada.NET / Adana Haber, Adana Son Dakika Haberleri , Adana'nın Şehir Portalı
Adanada.NET

Kayseri 4.8 şiddetindeki depremle sallandı

Kayseri’de meydana gelen 4.

Kayseri 4.8 şiddetindeki depremle sallandı
Lösev

Son Güncelleme 10 Mart 2023 by admin

Kayseri 4.8 şiddetindeki depremle sallandı. Kayseri’de meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem paniğe yol açarken vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

 

AFAD’dan alınan bilgiye göre, Kayseri’nin Hacılar ilçesinde saat 05.28’de yerin 7 kilometre derinliğinde 4.8 şiddetinde deprem oldu. Depremi yaşayan vatandaşlar da kendilerini sokağa attı. Ekipler de sahada tarama çalışması başlattı.

 

Kayseri Vali Vekili Şenol Esmer, olumsuz bir durumun olmadığını söyleyerek, “10.03.2023 tarih, saat 05.28’de merkez üssü Hacılar ilçemiz Karpuzsekisi mevkisinde 4.8 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre bir olumsuzluk bildiriminde bulunulmadı. Ekiplerimiz saha kontrol çalışmalarına yönlendirildi. Geçmiş olsun” dedi.

Diğer Haberler de ilgini çekebilir -->  Başkan Büyükkılıç, Özhaseki ile birlikte "arabaşı" programına katıldı
Lösev
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ