03.12.2023 - Adanada.NET / Adana Haber, Adana Son Dakika Haberleri , Adana'nın Şehir Portalı

Camilere dadanan hırsızlar polisten kaçamadı

  • Kayseri
  • 08 Aralık 2022
  • Camilere dadanan hırsızlar polisten kaçamadı için yorumlar kapalı
  • 74 KEZ OKUNDU

Kayseri’nin Talas ilçesinde 5 farklı camiden musluk ve alüminyum kapı çalan 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanırken, hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Camilere dadanan hırsızlar polisten kaçamadı

Son Güncelleme 8 Aralık 2022 by

Camilere dadanan hırsızlar polisten kaçamadı. Kayseri’nin Talas ilçesinde 5 farklı camiden musluk ve alüminyum kapı çalan 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanırken, hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesinde bulunan 5 farklı camide yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahısların Y.V. ve S.U. olduğunu tespit etti. Ekipler, düzenledikleri operasyon ile şahısları kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Öte yandan, şahısların camilerden musluk ve alüminyum kapı çalmaları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Diğer Haberler de ilgini çekebilir -->  Kayseri polisi 5 günde 37 hırsızlık olayı aydınlattı, 62 şüpheliyi yakaladı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ