14.01.2026 - Adanada.NET / Adana'nın Şehir Portalı

Seyhan Belediyesi’nde Maaş Krizi Çözüldü: TMSF Blokesi Kaldırıldı, Ödemeler Pazartesi Yapılacak

Seyhan Belediyesi’nde Maaş Krizi Çözüldü: TMSF Blokesi Kaldırıldı, Ödemeler Pazartesi Yapılacak

Seyhan Belediyesi, iştiraki olan Seyhan İmar A.Ş. hesaplarına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından uygulanan bloke nedeniyle ortaya çıkan personel maaşı endişesini çözüme kavuşturdu. Belediye yönetimi ile TMSF arasında yürütülen yoğun ve kararlı görüşmeler sonucunda maaş hesapları üzerindeki bloke kaldırıldı.

Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan’ın doğrudan yürüttüğü temaslar neticesinde, belediye çalışanlarının maaşlarının aksamadan ödenmesi sağlandı. Alınan kararla birlikte, belediye personelinin maaşları planlandığı gibi önümüzdeki pazartesi günü hesaplara yatırılacak.

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sürecin başından itibaren temel önceliğin çalışanların mağdur edilmemesi olduğu vurgulandı. Açıklamada, Başkan Vekili Hasibe Akkan’ın TMSF yetkilileriyle günler süren yapıcı ve çözüm odaklı görüşmeler gerçekleştirdiği belirtilerek, bu görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ifade edildi.

Yapılan değerlendirme sonucunda maaş ödemelerine ilişkin tüm hesaplar üzerindeki bloke tamamen kaldırılırken, herhangi bir gecikmenin yaşanmayacağı da kamuoyuyla paylaşıldı. Belediye yönetimi, çalışanların gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür ederek, Seyhan Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizdi.

Gelişme, belediye personeli arasında rahatlama yaratırken, kamuoyunda da olumlu karşılandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın